Behandelingen:

Tarot consulten: bij geestelijke of fysieke problemen via het onderbewuste kijken we samen naar de beeldentaal om zo tot inzicht en oplossing te komen.

Shiatsu: door drukpuntenmassage lossen diverse lichamelijke en geestelijke klachten op. Het versterkt uw afweersysteem.

Ayurvedische Massage: Door massage met warme olie ontspant lichaam en geest, vermindert stress gerelateerde klachten.

Lymfedrainage massage: een zeer zachte massage die effectief afvalstoffen afvoert waardoor het welzijn verhoogd wordt.

De Biotensor: om allergieën en andere storingen op te zoeken, vermindert klachten door direct op het probleem te werken.

Kruiden en intuïtieve massages: werken ontspannend en zijn heilzaam voor lichaam en geest, in combinatie met verfrissende olie of kruidenstempels.

Cupping: De huid wordt met olie ingewreven, waarna de cup afvalstoffen en blokkades verwijdert, werkt ook op het bindweefsel, geeft diepe ontspanning.

Reiki Master: Ik geeft cursussen Reiki I en II. Deze geven een enorme verdieping en ondersteuning op uw levenspad en de mogelijkheid om zelf klachten en blokkades op te lossen.

Sociaal Pedagogisch werk, gespecialiseerd in kinderen van 0-12 jaar, vooral HSP, kinderen met angsten, ouder en kind krijgen eenvoudige handvatten en oefeningen om hier beter mee om te kunnen gaan.

Diverse aura en chakra cursussen: Ik leer u tijdens de cursus meer over de werking van het aura en chakra’s, waardoor u beter in staat bent bij uzelf te blijven in drukke, onverwachte of moeilijke situaties.

Magnetiseren: Dit is een gave waarmee ik geboren ben, ik ben helder voelend en ik kan probleemgebieden en verstoringen in uw lichaamsveld behandelen waardoor de klachten minder kunnen worden.

Natuurwezens en Engelen: begeleiden ons tijdens de behandeling. U krijgt zo extra inzicht en ondersteuning, ook met klankschalen en kristallen.

Tarot Jaarreadingen, maandreadingen, Engelenmaandreadingen geven handvatten en extra ondersteuning gedurende het hele jaar.

Consultduur 60 minuten Tarief: 50 Euro